Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Всем бывшим 15.03.2007 на встрече по Филимонкам
Молодая Русь > Общий раздел > Объявления, просьбы о помощи
Иван Лебедев
По итогу сегодняшней рабочей встречи по Филимонкам выкладываю молитву по соглашению:

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, Ты бо рекл еси пречистыми усты Твоими: Аминь глаголю вам, яко аще два от вас совещаета на земли о всякой вещи, еяже аще просита, будет има от Отца Моего, иже на Небесех; идеже бо еста два или трие собрани во имя Мое, ту есмь посреде их.
Непреложны словеса Твоя, Господи, милосердие Твое безприкладно и человеколюбию Твоему несть конца. Сего ради молим Тя: даруй нам рабам Твоим, Алексию, Владимиру, Иоанну, Ангелине, Евгении, Наталии, Анастасии согласившимся просить Тя о примирении рабов Твоих Татианы и Людмилы. Просим в делах благих поспешение и исполнение нашего прошения. Но обаче не якоже мы хотим, но якоже Ты. Да будет во веки воля Твоя Аминь.
alkanisat
Цитата(Johnn @ 15.3.2007, 22:42) *
По итогу сегодняшней рабочей встречи по Филимонкам выкладываю молитву по соглашению:

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, Ты бо рекл еси пречистыми усты Твоими: Аминь глаголю вам, яко аще два от вас совещаета на земли о всякой вещи, еяже аще просита, будет има от Отца Моего, иже на Небесех; идеже бо еста два или трие собрани во имя Мое, ту есмь посреде их.
Непреложны словеса Твоя, Господи, милосердие Твое безприкладно и человеколюбию Твоему несть конца. Сего ради молим Тя: даруй нам рабам Твоим, Алексию, Владимиру, Иоанну, Ангелине, Евгении, Наталии согласившимся просить Тя о примирении рабов Твоих Татианы и Людмилы. Просим в делах благих поспешение и исполнение нашего прошения. Но обаче не якоже мы хотим, но якоже Ты,ДА БУДЕТ ВО ВЕКИ ВОЛЯ ТВОЯ. Аминь.

"да будет во веки воля твоя" Этих слов в этой молитве не хватает перед Аминь!
Saxar
Цитата(Johnn @ 15.3.2007, 22:42) *
Сего ради молим Тя: даруй нам рабам Твоим, Алексию, Владимиру, Иоанну, Ангелине, Евгении, Наталии согласившимся просить Тя о примирении рабов Твоих Татианы и Людмилы. Просим в делах благих поспешение и исполнение нашего прошения. Но обаче не якоже мы хотим, но якоже Ты. Аминь.

я была минут 5-7, но моё имя не включили -> значит, мне не молиться?!
Иван Лебедев
Цитата(alkanisat @ 16.3.2007, 12:19) *
"да будет во веки воля твоя" Этих слов в этой молитве не хватает перед Аминь!

Точно!! Спаси Христос........... smile.gif

Цитата(Saxar @ 18.3.2007, 1:01) *
я была минут 5-7, но моё имя не включили -> значит, мне не молиться?!

Насть, ответ на свой вопрос ищи в первом посте. smile.gif

Народ, читаем все неукоснительно!!! Это очень важно.
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
Форум IP.Board © 2001-2026 IPS, Inc.